vineri, 12 iulie 2019

Cities Of Last Things



Cities Of Last Things, crime - drama - SF, scenariul & regia Wi Ding Ho cu Jack Kao, Lu Huang, Hong-Chi Lee, Linda Jui-Chi Liu, Hsieh Chang-Ying.



Scenariul Cities Of Last Things ne prezinta 3 "secvente" zile / nopți din viața unui bărbat obișnuit, narate într-o ordine cronologică inversă.
In deschidere, intr-un viitor distopic prin 2049, il vedem Lao Zhang ( jucat ca barbat mai in varsta de Jack Kao ) care urmareste și ucide trei persoane, inclusiv un bătrân spitalizat și fosta sa soție, înainte de a se sinucide. Secțiunea de mijloc urmărește o versiune mai tânără a bărbatului ( Lee Hong-chi ) în calitate de ofițer de poliție, luând o poziție principială împotriva unui caz de corupție din departamentul său, doar pentru ca acesta să se răstoarne asupra lui. Iar secțiunea finală prezintă omul nostru ca tânăr delincvent ( Hsieh Chang-Ying ) si o întâlnire întâmplătoare care schimba radical viața sa tragică...
Filmul adus de Netflix are un scenariu destept, e bine filmat, premiat deja la TIFF &Toronto si ar avea doar dezavantajul limbii dar, din fericire, e deja subtitrat online.
Bref : 7*, m-a convins sa il recomand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu