joi, 11 iulie 2019

Sometimes Always Never


Sometimes Always Never, comedy - drama- mistery , regia Carl Hunter cu Bill Nighy, Sam Riley, Alice Lowe, Jenny Agutter, Tim McInnerny, Alexei Sayle.



Lui Alan (Bill Nighy), un croitor obsedat de...scrabble, i se spune că trupul fiului său Michael, demult disparut a fost găsit. El il ia pe mai tânărul său fi,  demult înstrăinat,  Peter ( Sam Riley ) pentru a identifica corpul, iar la morgă se întâlnesc cu alți părinți care sunt acolo din același motiv, dupa care Alan se auto-invită să rămână cu Peter și familia sa în speranța reconcilierii...
Scenariul bazat pe nuvela Triple Word Score de Frank Cottrell Boyce, cu care regizorul a mai colaborat la cateva short movies ( A Winters Tale: Shakespeare Lives, and Grow Your Own ) ii ofera un rol excelent lui Bill Nighy, care se descurca decent, fiind o dizertatie dulce-amara despre reconciliere, familie si...scrabble. La debutul in lung-metraj, Carl Hunter primeste o nota de trecere.
Bref : 91 de minute suportabile pe care le-as recomanda celor care prefera sa mearga la mare dar mult in afara sezonului estival ( daca-l vedeti, veti intelege "de ce")
6* , poate fi bun pentru o seara ploioasa 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu