sâmbătă, 20 iulie 2019

Bottom Of The 9th


Bottom Of The 9th , drama, regia Raymond De Felitta cu Sofía Vergara, Joe Manganiello, Denis O'Hare, Burt Young, Michael Rispoli, Xavier Scott Evans, James Madio.




In povestea Bottom Of The 9th , după ce a petrecut 17 ani in închisoare pentru o greșeală din tinerețe, Sonny Stano ( (Joe Manganiello ) o fosta speranta a baseball-ului se întoarce în cartierul său din Bronx, unde in apartamentul mamei, colectia de trofee a fostului recrut al NY Yankees spune povestea tineretii irosite. El accepta jobul umilitor de a împacheta pește , da peste vechea lui iubită, Angela (Sofia Vergara), dar se simte încă pierdut. Apoi, fostul său antrenor Hannis ( Michael Rispoli) ii oferă lui Sonny o slujbă de asistent si trebuie sa ajute alta speranta, Manny ( Xavier Scott Evans ), tanar si incapatanat. Stano la cei de 38 de ani are încă abilitățile necesare dar va reusi sa lupte cu fantomele trecutului său pentru a-și câștiga a doua șansă?...
111 minute, putintel cam multicele as zice dar story-ul e ok si distributia in frunte cu Sofía Vergara & Joe Manganiello isi face treaba decent.
Bref : 6*, vizionabil

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu