duminică, 21 iulie 2019

Sword Of Trust


Sword Of Trust, drama - comedy, scenariul & regia Lynn Shelton cu Marc Maron, Jon Bass, Michaela Watkins, Jillian Bell, Toby Huss.
"Sword of Trust" , despre un grup de excentrici care încearcă să vândă o sabie antică unor oameni periculoși, este un fel de revenire la filmele indie mai vechi, micro-bugetare, ale anilor '90.
Marc Maron îl interpretează pe Mel, proprietarul unui magazin de amanet din Alabama, care pleaca la drum cu asistentul Nathaniel ( Jon Bass ) și un cuplu Mary & Cynthia ( Michaela Watkins & Jillian Bell ). Cynthia a moștenit o sabie de la bunicul ei si o scrisoare cam indescifrabila , care pare să indice faptul că fostele state confederative au câștigat efectiv războiul civil, dar nordul a creat o conspirație pentru a împiedica cunoașterea acestui lucru în întreaga Uniune. Un tip numit Hog Jaws ( Toby Huss ), care este afiliat unui cult, pare a detine mai multe din detaliile pe care vrea neaparat sa le descopere Nathaniel...
In "Sword of Trust" a lui Lynn Shelton se pare că toți cei de pe ecran sunt atât de buni in improvizatii incat ti-ai dori mai des scenarii de comedie cu dialoguri atât de savuroase. Dar totusi ramane un film mic care nu rupe gura targului desi e placut de urmarit.
Bref, 88 de minute ok, 6* , recomand.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu