miercuri, 10 iulie 2019

The Dark Within


The Dark Within , horror, regia David Ryan Keith cu Paul Flannery , Stephanie Lynn Styles, Kendra Carelli, Mark Wood, Niko Foster, Liam Matheson , Lisa Cameron.



In The Dark Within Paul Flannery ( care e si co-scenaristul filmului ) joacă rolul lui Marcus, un tip cam tulburat cu abilități psihice necunoscute, care in copilarie a fost subiectul unui experiment militar psycho si care încearcă să descopere misterul dispariției părinților,  în timp ce se lupta cu propriii demoni. Dr. Norton ( Stephanie Lynn Styles ) crede că, întorcându-se înapoi în casa copilăriei, omul ar putea să-i învingă dar, vorbind despre demoni - în același loc au avut loc experimente psihice si poate că nu este cel mai potrivit loc pentru el. Acolo va descoperi un flacon care arată ca serul folosit în experimente, desigur il bea și, de acolo, nici el, nici spectatorii nu mai sunt siguri de ceea ce este real și  ce este o halucinație...
Horror onest dar deloc sperietor, mai mult thriller psihologic as zice, 88 de minute deloc tensionate , film de serie B, bref : 5,5*, recomand doar in lipsa de altceva ( nu e o perioada cu prea multe premiere )


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu