luni, 8 iulie 2019

The Nightshifter


The Nightshifter, horror, regia Dennison Ramalho cu Daniel de Oliveira, Fabiula Nascimento, Bianca Comparato, Marcos Kligman, Annalara Prates, Marco Ricca.



Stênio ( Daniel de Oliveira ), lucrator in schimbul de noapte la morga, are capacitatea de a comunica cu cadavrele care i se livreaza în fiecare seară, ( fiind la Rio vin zilnic mormane ) , care ii impartasesc experiente, ultime dorinte, etc. Cand ii vine ideea sa se razbune pe Jaime ( Marco Ricca ) cu care banuie ca il inseala nevasta Odete ( Fabiula Nascimento ), Stênio nu stie ca si aceasta se va afla in masina si ca asasinii nu o vor putea lasa in viata. Dar, atunci cand, pe masa mortuara, Odete afla chiar de la el  ce s-a intamplat cu adevarat, decedata jura sa se razbune cumplit pe toata lumea ramasa in viata...
Horror "clasic" as spune, plin de "detalii" ale autopsiilor din morga, pe care lesne le puteti banui ca fiind foarte grafice , cu un scenariu bun, decent regizat si cu o distributie in care Daniel de Oliveira isi taie partea leului, The Nightshifter chiar merita cele 110 minute, cam multe totusi dar care reusesc sa tina spectatorul  in tensiune.
Bref : 6,5*, recomand fanilor genului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu