luni, 1 iulie 2019

Tapestry


Tapestry , drama - family , regia Ken Kushner cu Stephen Baldwin, Tina Louise, Burt Young, Joseph D'Onofrio, Kika Magalhaes, Faron Salisbury.
Tapestry este o family - drama despre un om bun care trece prin vremuri grele, ceea ce îl face să îmbrățișeze credința creștină. Ryan ( Stephen Baldwin ) a fost concediat fara explicatii de la slujba, mama lui Rose ( Tina Louise ) sufera de un cancer terminal iar depresia care urmează îl indeparteaza de soție Grace ( Kika Magalhaes ) și copii.  In timp ce dificultățile sale se înmulțesc ,  incepe sa se simta vulnerabil, nesemnificativ,  punandu-si fireasca intrebare "de ce eu" si începand să se izoleze de cei din jurul lui . În aceasta perspectiva, Dumnezeu îi aseaza pe diversi oameni în jurul lui Ryan ca să-l ajute să înțeleagă mai clar planul profund pe care-l are pentru viața lui. Ryan se reînnoiește acum  bazandu-se cu adevărat pe Dumnezeu al carui plan complicat se potrivește perfect cel al unei tapițerii...
98 de minute, film de serie B cu mesaj puternic religios deci destinat unei anumite categorii de public, altfel cam greu de inghitit pentru restul.
Bref : 4,5*, nu recomand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu